Home / Lifestyle / Monden / Marius Moga şi-a tras O NOUĂ IUBITĂ?

Marius Moga şi-a tras O NOUĂ IUBITĂ?

iubitaDupă despărţirea de Iulia Vântur, Marius Moga nu a mai fost văzut până acum în compania nici unei domnişoare. Până acum…

Domnişoara în cauză se numeşte Bianca Lăpuşte, iar Marius Moga a fost surprins de către paparazzi în ipostaze tandre alături de ea.
Blondă, cu ochii albaştri şi cu un zâmbet cuceritor, Bianca este o frumuseţe, însă ceea ce uimeşte este asemănarea ei frapantă cu Iulia Vântur, fosta iubită a “Micului Mozart”, cum a fost supranumit talentatul compozitor.
Dar cine este misterioasa blondă? Bianca Lăpuşte este o nouă achiziţie a staţiei locale a ProTv. Ea asigură corespondeţa de la Iaşi pentru jurnalul de la 19.00, buletin în care o puteţi vedea aproape zilnic.
Bianca Lăpuște are 20 de ani şi a absolvit Liceul Teoretic “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, iar în prezent este studentă la Facultatea de Comunicare și PR. Declară că își iubește familia, citește mult si este fascinată de presă.
Bianca Lapuște a fost remarcată de șefii ProTv din București, care par să o pregătească profesional pentru a carieră de succes în televiziune.